Sziasztok!!Nem rég írtam egy programot,amely segítségével egyszerű PC C segítségével komunikálást hozhatok létre egy Arduino panellel COM1 porton keresztül.A C program elkészítéséhez Borland C++ Compiler 5.5 -öt használtam.A programom nagyon szépen működött,lefordítottam.Utánna a Borland C++ Compiler progit kitöröltem,mivel nem kellett,és észrevettem,hogy véletlenül nem csináltam exe filet a komunikációs programomnak.Nagyon sokszor újra letöltöttem a fordítót,de akárhányszor letöltöttem,pont ugyanarról a helyről,ahonnan legelőször, de a második-harmadik...instalálásnál nem volt a fordító filejában exe és a header fájlokban is volt hiányosság.De azelőtt volt exe,meg megvolt minden file.Abban kérném a segítségeteket,hogy olyan C fordító kellene,amely tartalmazza a bios header fájlt,lehessen benne használni a bioscomot és ismerjeaz stdauxot.A linket megadom,ahonnan letöltöttem a Borland C++ Compiler-t,hátha valakinek lejön full.
https://downloads.embarcadero.com/free/c_builder
Ez a link.A harmadik sorban található a progi,C++ Compiler 5.5 néven.Ilyet még életemben nem láttam.Hogy valamit letöltesz,jól megy,és utánna legalább 30-szor probálkoztam és fele jött le.Bár van egy megoldás,amivel tudtam használni.A RUN és CMD segítségével lehetett fordítani.Mivel a fordító exe benne volt,a CMD-ben írtam egy kis parancssort,ami lefordította a C filet,de hiába próbáltam,mert mivel csak fele jött le,hiányzott a bios és nem ismerte az stdauxot.Tehát errort adott ki.Nagyon szépen kérlek segítsetek,nagyon örülnékegy linknek,vagy valaminek,ha pedig valakinek megvan a full progi,amely ismeri a bios-t,az stdauxot,kérem jelezze itt a fórumon és küldje el a
boczbela@yahoo.com email címre.