(Csak így utólag, mert a kapcsolódó fórum kimaradt...)
Ilyen is megjelent DEMO es regisztrált példány is letölthető a www.mcselec.com oldalról.
z 1.11.9.8 verzióban:
- #AUTOCODE, #ENDAUTOCODE and #DEFINE added
- xmega inkey() for COM4-7 did not work.
- LCD simulator did not clear CGRAM.
- an update in a component caused the atmel programmers, autoprogram option to fail
- RND() function improved so it wont give the same sequence
- xmega uart support created bug in chr() function for channel 1.
Bascom 1.11.9.8
Winnerbt észrevétele:
"Sziasztok!
Attiny13 a uC. 1.11.9.8. BASCOMmal ha elérem a 75% programméretet kihal a cucc. Közelítve előbb a portok beállításai mennek el, már kidobtam 1-2-t A kimenetnek programozott port bemenetnek marad és az írásakor csak a belső felhúzót rángatja, szkóppal végzett SW debugnál jöttem rá).
Ha 76% a program, akkor el sem indul (illetve kivülről nem látom, mit csinál). A program faék szerkezetű. 1.11.9.1.-el lefordítva működik!
Csak szóltam, hogy valami bugzik a 9.8-ban
JAni"
"Sziasztok!
Attiny13 a uC. 1.11.9.8. BASCOMmal ha elérem a 75% programméretet kihal a cucc. Közelítve előbb a portok beállításai mennek el, már kidobtam 1-2-t A kimenetnek programozott port bemenetnek marad és az írásakor csak a belső felhúzót rángatja, szkóppal végzett SW debugnál jöttem rá).
Ha 76% a program, akkor el sem indul (illetve kivülről nem látom, mit csinál). A program faék szerkezetű. 1.11.9.1.-el lefordítva működik!
Csak szóltam, hogy valami bugzik a 9.8-ban
JAni"
Nálam viszont jól megy... most préseltem t13-ba egy programot, ami használ adc-t, pwm-et, pcintet és nem volt fent említett problémám 9.8-al (1020-1024 bájtokat fordított és programozot minden esetben sikeresen).Robert írta:Winnerbt észrevétele:
"Sziasztok!
Attiny13 a uC. 1.11.9.8. BASCOMmal ha elérem a 75% programméretet kihal a cucc.
...
JAni"
Viszont - hamár bug - : volt szerencsém stk500-al szívni. A programozás lassabb lett, mint stk200-al - bármit is állítottam - jól működött, csak "tetűlassan". Ftdi driver update/uninstall/reinstall sem volt jó (+bascom xml törlés, stb). Kizárólag a bascom újratelepítése után javult meg.