Huhhh...
Hogy is gondoltad?
A 2 timer az o.k., efelé agyaltam én is. Sajnos az egymás engedélyezése (még egy ÉS-kapu nem is lenne gond a cuccban a kimeneteken) sajnos nem jó, mert nagyon sok egyenrangú érték lesz. Én alapban úgy gondoltam, hogy az egyik Timer 256-os előosztóval (mivel mind 8 bites), ez adja a nagyját, a gyorsabb PWM meg az apraját a felbontásnak, de effektíve ez szorzásnak minősül, és a kimeneti intergrált az aktív terület adja, ami sokszor azonos lesz. Csak az vezetne jó eredményre, ha a lasabb PWM lefutásakor indulna a gyorsabb, ami csakak 0-1-2-3 lehetne (1/4-ed bit felbontás) és ha az leesik, akkor meg is állna. És persze a kimenetek OR-ozva.
A feladat analog/PWM/átalakítás, nem tudom nagyobbra (méretben) cserélni a uC-t. Eddig T13 volt, most T45 kell mindenképp a külön előosztó miatt meg a nagysebességű PWM-je lecsökkentené a válaszidőt, szóval ezért agyalok. Persze lehet, hogy elég lesz a 8-bit is, de ha már 10-bites az ADC, használjuk ki. jaj, most jut eszembe, van valami dead-time generátor is, lehet, azzal is játszani kellene

Na, mingyááá megnézem.