TavIR MKII gond - Bascom alatt (LibUSB kezelés)
akkor végleg nem értem. miután mindent letöröltem a gépről (avr studio, driverek, usbdeview-vel eltávolítottam, fájlokat töröltem az inf-ből), felraktam a libusb-win32-devel-filter-1.2.4.0.exe-t. elindítottam az inf-wizard.exe-t, telepítettem az égetőt.
http://kepkezelo.com/images/it43503tlegciz8kr.jpg
én azt hittem, ezzel így kéne működnie. de ha nem, akkor végül is hogyan kellene telepíteni?
ja, és a bascom-ban az "USBprog Programmer / AVR ISP mkII" programozót állítottam be.
http://kepkezelo.com/images/it43503tlegciz8kr.jpg
én azt hittem, ezzel így kéne működnie. de ha nem, akkor végül is hogyan kellene telepíteni?
ja, és a bascom-ban az "USBprog Programmer / AVR ISP mkII" programozót állítottam be.
Teljes verzióm van, de ez sztem nem lehet gond. Ha jól rémlik a demóban 4 kB kódméret limit van csak.
Van egy vésztartalék gépem, nemrég lett frissen telepítve (XP sp2 x32), na akkor próba:
bascom feltelepítve --> dll bemásolva --> újraindít --> libusb telepítve --> kütyü rádugva --> inf wizard futtat --> generált inf telepítve --> eredmény ugyanaz
Van egy vésztartalék gépem, nemrég lett frissen telepítve (XP sp2 x32), na akkor próba:
bascom feltelepítve --> dll bemásolva --> újraindít --> libusb telepítve --> kütyü rádugva --> inf wizard futtat --> generált inf telepítve --> eredmény ugyanaz
kutakodtam egy kicsit a neten, és találtam olyan bejegyzéseket, hogy a libusb-t a firmware-ben engedélyezni kell fordításkor, de akkor viszont nem működik az avr studio-val. egyébként nekem avrdude-dal sem sikerült összeakasztanom (habár ezt fenntartásokkal kell fogadni, ugyanis életemben nem használtam még avrdude-ot). a neten fellelhető írásokból az derül ki, hogy a bascom és avrdude ugyan azt, a libusb-t használják. ezek alapján elképzelhetőnek tartom, hogy csak firmware cserével oldódik meg részben a probléma.
Robert, a te programozódra felmenne az usbtiny mkii firmware?
Robert, a te programozódra felmenne az usbtiny mkii firmware?