Van egy kis problémám, és nem tudok a megoldására rájönni, ezért leírom, hátha valaki találkozott már ezzel a szituációval.
Uno R3-at használtam. Tökéletesen futott a kód, amikor úgy döntöttem, kicsit rendet vágok a kapcsolásban, mert kezdett átláthatatlan lenni. Két kijelzőmet rákötöttem, ahogy a nagykönyvben meg lett írva. Lefuttattam az ezekre vonatkozó kódrészletet, hogy lássam, nem kötöttem semmit rossz helyre. Viszont a kijelzőkön csak a háttérvilágítás ment. Furcsáltam, szétszedtem lekerült a shield, ekkor láttam, hogy az L- Led ( 13-as pin LED-je) folyamat pirosan világít. Korábban nem volt ilyen gond. Viszont a probléma maga, hogy akármilyen kódot nyomok fel már, ez a LED mindig világít, és a kódok nem működnek. Kizárólag azok a kódok működnek, ahol ezt a 13-as Led-et LOW-ba küldöm. Ekkor elalszik, ahogy kell. Amint feltöltök mást máris világít ismét, és kódfüggetlenül egyetlen kóddal sem működik a rendszer.
Pl.: próbáltam szenzorokból visszamérni serial monitoron, de a serial monitor "süket" maradt. Kijelzőkre írások sem működnek.
Csináltam illesztőprogram frissítést is, de semmi változás a hatására.
Tud valaki megoldást? Találkozott már ilyennel valaki? Repülhet a kukába a kicsike?
Köszönöm előre is a válaszokat!
További szép napot mindenkinek!