GPIO:
- SPI - végre háttértár lesz a SD kártya?
- 1Wire - hőmérő és minden egyéb... (emulált AVR segítségével
- IIC/TWI - minden I2C eszköz
- SW sorosport, ami akár RS485 is lehet (ModBus)
Egy hónapja még azt hittem hogy egy Androidos tab jobb lesz ár érték arányba, de egyenlőre borzasztó lassan áll készenlétbe még sima képernyő pihentető módból is több másodperc mire mindent érzékel. Persze közben az ember rányom a gombra ami nem reagál, erre megint rányom, na ekkor ébred fel a tab és kétszer küldi el a jelet. Rákötött készülék meg megőrül a tápfesz ki be kapcsolástól. Remélem a Nextion + ESP vel nem lesz ilyen probléma.
Találtam egy efféle Nextionhoz való ESP illesztő panelt. Már csak le kellene gyártani.
A fent említett nyákból nekm van plus.
Ha valakit erdekel szivesen segítek.
A fenti projekt 80% kész.
A probléma nextion node-red kommunikáció.
Ha tudnátok segíteni nagyon jó lenne mert mar hetek óta nem birkpzok meg vele.
Igen, szoftveresen megmondhatod neki, hogy mekkora legyen a fényerő. Sőt, azt is beállíthatod, hogy csak most, vagy ez legyen a default a következő restartnál. https://www.itead.cc/wiki/Nextion_Instr ... ables_List dim és dims paraméterek
Azt, hogy csak újbeggyel lágyan megérinted és elkezded nyomni. Közben kipróbáltam egy 2.4" és egy 3.2"-ossal, azoknál tökéletesen érzékel egy bizonyos erő után, a 7"-os meg nem. A nagyobbnak kell egy határozott nyomási sebesség (nem nagy, de másként viselkedik).