Sziasztok!
Az lenne az érdeklődésem tárgya, hogy megoldható-e hogy az avr-t órajel generátornak használom a környezetében levő kiszolgáló 74-es sorozatú IC-khez, már amelyiknek kell órajel. (lehet hogy hülye kérdés de egyelőre fázok a kvarctól) Jelenleg egy soros párhuzamos shift regiszterrel birkózom.
A másik amennyiben mégis kvarcolnom kellene, megoldható bascomból, hogy átállítsam a fuse biteket? Mert először leszimulálnám Proteusban, de úgy tudom (lehet hogy rosszul) hogy a fuse biteket a programozó állítja
Köszi
K
AVR (2313) Mint orajelgenerátor
Danke
Köszönöm a választ...
Lehet hogy még gondolkodásbeli problémáim vannak, de 40 ledet szeretnék meghajtani, és szükségem lenne bemenetekre, így az az ötletem támadt, hogy a ledeket soros-párhuzamos shift regiszterek segítségével vezérlem, így elég egy láb a 40 led vezérléséhez. a többit használhatom adatok fogadásához.
Lehet hogy még gondolkodásbeli problémáim vannak, de 40 ledet szeretnék meghajtani, és szükségem lenne bemenetekre, így az az ötletem támadt, hogy a ledeket soros-párhuzamos shift regiszterek segítségével vezérlem, így elég egy láb a 40 led vezérléséhez. a többit használhatom adatok fogadásához.