Nem tudom mi lehet a gond, de nalam nem mukodik a kereso funkcio. Elso probalkozasomkor az "lcd" keresoszora szinten az alabbi hibauzenetet irta, amire gondoltam a 3 karakter "hatareset", vagyis 3 a minimum alatti. Most lett gyanus szamomra, amikor azert elegendo a karakterek szama, de megis hibauzenetet kapok:
Információ
A következő szavak mellőzésre kerültek a keresési kifejezésből: arduino
Legalább egy keresendő szót meg kell adnod. Minden szónak, a jokerkaraktereket nem számítva, legalább 3 és legfeljebb 14 karakterből kell állnia.
Akkor most miert nem mukodik 7 karakterrel sem?
Kereso funkcio nem mukodik?
- Saggitarius
- Újonc
Re: Kereso funkcio nem mukodik?
*arduino*
?
?
Az "i2c" és az "i2c lcd" kifejezésre sem enged keresni.
Működik.A szavak, melyek a hozzászólások ennél nagyobb százalékában megtalálhatók, gyakorinak lesznek tekintve. A gyakori szavak mellőzésre kerülnek a keresési kifejezésből. A kikapcsoláshoz állítsd 0-ra. Csak akkor lesz alkalmazva, ha 100-nál több hozzászólás van. Ha felül szeretnéd vizsgálni a már gyakorinak tekintett szavakat, újra létre kell hoznod az indexet.
Javítva.
egy szerintem hasznos funkció nem műxik rendesen
• Aktív témák
bármilyen időszakot adok meg, a válasz mindig
a link tartalma megegyezik a máshol működő "aktív témák" linkkel, így valami hátulsó beállítás lehet a ludas a keresés körül
pedig igen hasznos lehetne, ha rendesen működne
• Aktív témák
bármilyen időszakot adok meg, a válasz mindig
(egy éves merítésnél talál 3 témát)Nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat.
a link tartalma megegyezik a máshol működő "aktív témák" linkkel, így valami hátulsó beállítás lehet a ludas a keresés körül
Kód: Egész kijelölése
ez ott megy: http://kerekasztal.sinclair.hu/search.php?search_id=active_topics
ez itt meg nem: http://forum.tavir.hu/search.php?search_id=active_topics