Verseny 2010
Nem vagyunk ott.
Nem vagyunk ott, nem vagyunk ott, nem vagyunk ott, nem vagyunk ott! Kecske!
Ez jó kérdés.
Na ez egy igazán jó kérdés.
Nemsokára Karácsony!
Remélem, a "Zsűritől" eredmény hirdetést fogunk kapni ajándékba.
Remélem, a "Zsűritől" eredmény hirdetést fogunk kapni ajándékba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szegoj 2010. december 24. péntek, 10:13-kor.
Pályamunkák....
http://avr.tavir.hu/modules.php?name=Co ... ge&pid=128
Észrevétel, óvás a Kapcsolat oldalon keresztül (vagy itt itt fórumban)...
Gratulálok mindenkinek, idén nagyon szép pályamunkák születtek!Robert írta:Pályamunkák....
Robi: Helyesbítést kérek, e-mail ment!
Üdv
Geht nicht, Gibt's nicht!
Gratulálok én is!
Mindenkinek szeretnék én is gratulálni! Nagyon érdekes és változatos pályamunkák érkeztek.
Mégegyszer gratulálok!
És köszönjük Róbert, hogy megszervezed minden évben ezt a versenyt!
Várjuk az eredményeket!
Üdv. Hunor!
Mégegyszer gratulálok!
És köszönjük Róbert, hogy megszervezed minden évben ezt a versenyt!
Várjuk az eredményeket!
Üdv. Hunor!
Sziasztok!
Én is gratulálok a munkákhoz!
Ahogy olvastam a leírásokat olyan érzésem volt mintha egy elektronikai webshop termékei között nézelődnék
Az elkészült eszközök leírása annyiban térnek el a gyáritól, hogy a boltban már nem adják a készülékhez a kapcsolási rajzokat.
Feladtátok Róbertnek és a zsűrinek a leckét!
Egy gondolat: "Nagyobb érdeklődés (több mint 10 db) közös gyártás?"
Én is gratulálok a munkákhoz!
Ahogy olvastam a leírásokat olyan érzésem volt mintha egy elektronikai webshop termékei között nézelődnék
Az elkészült eszközök leírása annyiban térnek el a gyáritól, hogy a boltban már nem adják a készülékhez a kapcsolási rajzokat.
Feladtátok Róbertnek és a zsűrinek a leckét!
Egy gondolat: "Nagyobb érdeklődés (több mint 10 db) közös gyártás?"
Üdv:
Zsolt
Zsolt
Míg vártam a BASCOM versenyen kiérdemelt nyereményemet, többször is irigyen gondoltam a második helyezettre, aki nem egy, hanem mindjárt két panelt is kap: az AVR-Duino/M168 alappanel mellett az AVR-Duino EthShield bővítőpanelt is.
Azután az idő multával megbarátkoztam az AVR-Duino/M128-al. Mindent letöltöttem a Tavir honlapról, ami utóbbi kapcsán fellehető volt, készültem a nagy találkozásra.
Amikor a postás meghozta a várva-várt nyereményt, még akkor is nagyon örültem, annál is inkább , mert a borítékból előkerült a megrendelt "DIP40-es zászlóshajó", az ATMega644-20PU processzor.
Azóta az örömöm már alábbhagyott, mert nem is tudom, mit kaptam.
A CD-n mellékelt driverek feltelepítése után a panel büszkén hírdeti magáról: "AVR-Duino vagyok" (a portok listájában megjelenik, mint AVR-Duino port (COM3)
USB eszközök között megjelenik, mint AVR-Duino). Azonban ez minden: nem kommunikál sem az Arduino szoftverrel, sem a hyperterminállal (ahogy az igazi AVR-Duino/M128 leírásában szerepel).
Mint a mellékelt ábrán is látható, a két panel csak a processzorban hasonlít egymásra, na meg abban, hogy mindkettőnek van táp- és USB csatlakozója.
Terveim között szerepelt, hogy majd kiegészítőket vásárolok hozzá, de a panelem csatlakozó sora nem ARUINO kompatipilis (!).
Elképzelésem szerint van egy 128-as fejlesztő panelem, amiben AVR-Duino szoftver van, de maga nem az. Kaptam is ajándékot, meg nem is (mint a mesében).
Azután az idő multával megbarátkoztam az AVR-Duino/M128-al. Mindent letöltöttem a Tavir honlapról, ami utóbbi kapcsán fellehető volt, készültem a nagy találkozásra.
Amikor a postás meghozta a várva-várt nyereményt, még akkor is nagyon örültem, annál is inkább , mert a borítékból előkerült a megrendelt "DIP40-es zászlóshajó", az ATMega644-20PU processzor.
Azóta az örömöm már alábbhagyott, mert nem is tudom, mit kaptam.
A CD-n mellékelt driverek feltelepítése után a panel büszkén hírdeti magáról: "AVR-Duino vagyok" (a portok listájában megjelenik, mint AVR-Duino port (COM3)
USB eszközök között megjelenik, mint AVR-Duino). Azonban ez minden: nem kommunikál sem az Arduino szoftverrel, sem a hyperterminállal (ahogy az igazi AVR-Duino/M128 leírásában szerepel).
Mint a mellékelt ábrán is látható, a két panel csak a processzorban hasonlít egymásra, na meg abban, hogy mindkettőnek van táp- és USB csatlakozója.
Terveim között szerepelt, hogy majd kiegészítőket vásárolok hozzá, de a panelem csatlakozó sora nem ARUINO kompatipilis (!).
Elképzelésem szerint van egy 128-as fejlesztő panelem, amiben AVR-Duino szoftver van, de maga nem az. Kaptam is ajándékot, meg nem is (mint a mesében).