Sziasztok!
Az elektrotanya.com-on találtam ezt a programot ATMEL procihoz.Nekem ugyanennek a programnak az eredetje van,az eredeti félvezető vizsgáló műszerben.A műszerrel elégedett vagyok.Utánépítését ajánlani tudom.Üdv Jano
Egy hasznos program
- vargajano53
- Bitmanipulátor
Egy hasznos program
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vargajano53 2014. május 10. szombat, 14:56-kor.
Re: Egy hasznos program
Egy kérdés: A nyákterv vagy kapcsolási rajz is elérhető? 
- vargajano53
- Bitmanipulátor
Szervusz Róbert!
Egy lehetséges kapcs rajz:
Üdv Jano
Egy lehetséges kapcs rajz:
Üdv Jano
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- vargajano53
- Bitmanipulátor
CHZ kolléga FUNKCIÓGENERÁTOR-a
Sziasztok !
Az elektrotanya.com -on találtam a mellékelt fotókat egy FUNKCIÓGENERÁTOR-ról . Gondolat ébresztőnek szánom .Az ATMEL mikrokontroller egy érdekes alkalmazása .Köszönöm figyelmetek .Üdv Jano
Sziasztok !
A CHZ kolléga a hardver rajzot és a működtető programot már nem közölte le .
Ezt nagyon sajnálom . Ugyan is utána építettem volna .
Ez van .
Üdv Jano
Az elektrotanya.com -on találtam a mellékelt fotókat egy FUNKCIÓGENERÁTOR-ról . Gondolat ébresztőnek szánom .Az ATMEL mikrokontroller egy érdekes alkalmazása .Köszönöm figyelmetek .Üdv Jano
Sziasztok !
A CHZ kolléga a hardver rajzot és a működtető programot már nem közölte le .
Ezt nagyon sajnálom . Ugyan is utána építettem volna .
Ez van .
Üdv Jano
- vargajano53
- Bitmanipulátor
Sziasztok !
Az Uniman kollégám az elektrotanya.com-on szert tett egy az ATMEL mikrokontroller egy érdekes alkalmazására . A kedves műszeres kollégáknak gondolat ébresztőnek szánom ! Üdv Jano
Az Uniman kollégám az elektrotanya.com-on szert tett egy az ATMEL mikrokontroller egy érdekes alkalmazására . A kedves műszeres kollégáknak gondolat ébresztőnek szánom ! Üdv Jano