Tegnap feküdt kétvállra egy winchesterem, vele együtt egy kéthónapos fejlesztésem... Az utolsó mentést viszont megtaláltam, egyenesen a processzorban lapul
Tisztelettel!
Pofán nyalt a fagyi.. Elég sok embernek horgásztam már vissza adatokat, hogy tudjam milyen fontos archivalni. Legutóbb két hónapja mentettem, azóta meg... Egy komplett projekt úszott, amin még alakítani kellett volna, de az most elmarad.. Ha mákom van, akkor nem zártam be a chipet, akkor még vissza tudom olvasni...pete írta:Nem kezdek el most mesélni up-to-date mentesrol, mert szerintem mar erted....
A proc-ban ha nem kapcsoltad be a kodvedelmet, visszaszedheted a binarist es sztem biztos van disassembler ami assemblyre szetszedi, de ne almodj arrol hogy valaha is visszakapod a Basic forrast... Az ilyen magas szintu nyelvekbol generalt assembly-t keves feher ember erti ...
Én MAC-et használok, azon van egy Parallels Desktop nevű progi, ami a windowst emulálja. Ezen állítottam vissza a restore pointot (snapshot-nak hívja). Ilyenkor mindent olyanra hoz vissza, mint amikor kimentetted. Fájlokat, progikat, windost, mindent... Az összes munkámat eltüntette, mivel a legútobbi mentet pont a windows telepítésének időpontja volt.. Utoljára két hónapja mentettem, azok megvannak, de a többi... Csak tudnám mit mondok a főnökömnek... Mondjuk én tudom, hogy Ő mit fog mondani nekempete írta:Ja, System Restore Point ?
Ha igy buktal adatot, az tobb mint erdekes mert ez csak a win rendszerfile-okat menti el, meg gondolom a registry-t. Hogy volt particionalva a gep? A kerdeses hdd-t ugye kivetted amikor nyilvanvalova valt hogy baj van?
Jól gondolod, komplett kuka az összes munkámpete írta:Ja, hogy MacHat szerintem koszonj el minden adattol, mert afaik ez egy virtualizacios kornyezet, es ha visszarakta regi hdd image-t akkor a guestben nincs ra mod hogy visszaszedd (a visszaallitott rendszerben a hdd-nek egy olyan allapota van, amiben sosem kerult irasra a kerdeses sector) ......
A host-on azert erdemes korulnezni hogy pontosan ezeket a snapshotokat hogy kezeli, de ugy tippelnem hogy egy ilyen restore point az mentes, es ha visszaallitasz akkor az aktualis adat siman felulirasra kerul...