Nagy gondban vagyok a szakdogámmal kapcsolatban! Elvileg egy embedded webserver építése és gyakorlati alkalmazása volt a témám.
A gyakorlati alkalmazás, hogy teszek rá egy hőmérsékletérzékelőt és böngészőben meg megjeleníteni! Ok! Ezzel nem is lett volna gond, több ilyen rajz van a neten stb! A problémám ott kezdődik, hogy a tanárom ragaszkodik ahhoz, hamár beágyazott rendszerről lévén szó, tegyek rá egy mini panelkamerát! Sokan az ATmega-s chipet javasolták, pedig előbb PIC-el kezdtem el! A kérdésem az lenne, hogy elég gyors az Atmega32 hogy UDP protokollon át 8-10 frame/s gyorsasággal átvigyen képet?
/Csupán egy ilyen megvalósított kapcsolást láttam, de az nagyon lassú volt, egy Erricson csatlakoztatható kamerával csinálták, 2-3 frame /s -et tudott, szinte állokép!
Meg lehet csinálni, vagy hagyjam a csudába, és majd fél év múlva államvizsgázzak?
Az észrevételeket várom, esetleg ha valaki egy linkel ha megdob annak is örülök! Főleg annak hogy a portokra beérkező csomagokat hogyna teszem UDP protokoll akárhányas portjára? A TCP/IP lib-el ismerkedem éppen!
Előre is köszönöm!