TINY2313 próbapanel
TINY2313 próbapanel
Alohha!
Megtudhatnám hogy a próbapnelhoz pontosan miket adsz és milyen progikat?
Megtudhatnám hogy a próbapnelhoz pontosan miket adsz és milyen progikat?
-
Robert
Panel, élesztve:
http://avr.tavir.hu/modules.php?name=Co ... age&pid=41
Ami benne van: 24LC sorozatú EEPROM, Tiny2312, a tervben szereplők (gombok, kábelek, stb), STK200 programozó.
LCD egyénileg ki milyet rendel hozzá (vagy van neki).
A CD-n Bascom, illetve mintaprogramok + leírás.
http://avr.tavir.hu/modules.php?name=Co ... age&pid=41
Ami benne van: 24LC sorozatú EEPROM, Tiny2312, a tervben szereplők (gombok, kábelek, stb), STK200 programozó.
LCD egyénileg ki milyet rendel hozzá (vagy van neki).
A CD-n Bascom, illetve mintaprogramok + leírás.
-
Robert
A komplett próbapanel tartozéka 1 db ATTIny2313V-10 chip is.
Mintaprogramokban amik vannak:
A bascom könyv mintaprogramjai, valamint 1-2 olyan ami most készül fejezetként: Bootloader, PWM szabályozás, Sound utasítás trükkjei, Timer, Multitaszk-programozási lehetőségek (Timerrel osztás alapon)...
A Panelen a chip lábaira lehet még kötögetni, a chip felett pl. ott az egyik portláb teljesen kivezetve, ha nem használ egyes funkciókat, akkor a chip alján a forrasztásról is elvihetsz vezetékezést.
Ami a panelen van max nem használod...
Mintaprogramokban amik vannak:
A bascom könyv mintaprogramjai, valamint 1-2 olyan ami most készül fejezetként: Bootloader, PWM szabályozás, Sound utasítás trükkjei, Timer, Multitaszk-programozási lehetőségek (Timerrel osztás alapon)...
A Panelen a chip lábaira lehet még kötögetni, a chip felett pl. ott az egyik portláb teljesen kivezetve, ha nem használ egyes funkciókat, akkor a chip alján a forrasztásról is elvihetsz vezetékezést.
Ami a panelen van max nem használod...
- DavidMolnar
- Biztosítékgyilkos
-
Robert
Grafikus CD-t nem raktam erre még rá, de az I2C és SPI buszosakat tuti viszi, az ki van vezetve.
A T6963C, SED chipeseket nem próbáltam vele.
A tiny chipnek osszesen van 8+7 (sacc) portlába. Ebből a grafikus elvisz 8+5-t:).
Igaziból grafikus chipre én a Meg16-t használnám a sok láb miatt.
Meg oda azért kell rendesen programmemória is (1 kép mérete ~128*64-es kijelző esetén: 128*64/8=1 kbyte programot jelet....)
A Tinypanel a karakteresek esetére van kitalálva (eredetileg).
A T6963C, SED chipeseket nem próbáltam vele.
A tiny chipnek osszesen van 8+7 (sacc) portlába. Ebből a grafikus elvisz 8+5-t:).
Igaziból grafikus chipre én a Meg16-t használnám a sok láb miatt.
Meg oda azért kell rendesen programmemória is (1 kép mérete ~128*64-es kijelző esetén: 128*64/8=1 kbyte programot jelet....)
A Tinypanel a karakteresek esetére van kitalálva (eredetileg).
- DavidMolnar
- Biztosítékgyilkos
-
Robert
Bedrótotzva? Ezalatt mit értesz? Most a panelen tüskesor van kialakítva a karakteresnek... (Tiny panel)
A Mega16/32es panelen szintén tüskesor lesz kialakítva a SED153x illetve a KS0108-as kijelzőknek. A panlet a hétvégén tervezem meg, és 5-6 darab készül - első sorban - belőle. Nyitok egy fórumot itt neki, sztem vitassuk meg abban mi legyen rajta:).
A Mega16/32es panelen szintén tüskesor lesz kialakítva a SED153x illetve a KS0108-as kijelzőknek. A panlet a hétvégén tervezem meg, és 5-6 darab készül - első sorban - belőle. Nyitok egy fórumot itt neki, sztem vitassuk meg abban mi legyen rajta:).
- nobody_hun
- Bitfaragó
- nobody_hun
- Bitfaragó
-
Robert-
- nobody_hun
- Bitfaragó
- nobody_hun
- Bitfaragó